Sponzori

Oriental Fusion Stars tim zahvaljuje se svim sponzorima i medijskim pokroviteljima na podršci u organizaciji festivala orijentalnih fuzija.

Uz Vas, naša priča ima veću snagu i daje širu sliku o nama, o vama i našim zajedničkim projektima.
Gordana Majdak – Spisateljica
BIOGRAFIJA: Gordana Majdak rođena je 1971. godine u Zagrebu. 2013. godine uz potporu Udruge umjetnika Vjekoslav Majer iz Zagreba, izdaje Read more.
Essenta agency
Jedan od naših sponzora i suportera već dugi niz godina je Essenta agencija za web i marketing. Drugim riječima, digitalni Read more.
CKD / Centar za kulturu dijaloga
Centar za kulturu dijaloga-CKD, utemeljen je 2015. godine u Zagrebu kao nevladina udruga kojoj je svrha doprinijeti poboljšanju kulturne i Read more.
Turistička zajednica Grada Zagreba
https://www.infozagreb.hr/ Read more.
Tremolo
  Tremolo je tvrtka za poslovno savjetovanje sa sjedištem u Zagrebu. Bavie se osobnim i organizacijskim razvojem što znači da Read more.
ARTA projekt / NATURA projekt
Sponzor ARTA I NATURA projekt dolazi iz zanimljivog svijeta  u kojem možemo vidjeti, osjetiti i steći mnoga interesantna znanja iz Read more.
Nemec Pharmacia
Nemec Pharmacia je službeni zastupnik proizvođača dodataka prehrani – Medicinalis. Medicinalis dodaci prehrani su inovativni preparati proizvedeni najnovijim tehnološkim postupcima Read more.
Tehnozapis d.o.o.
“Kod svih je stvari za uspjeh presudan pravi trenutak!” Kako i u plesu, tako i u sponzorskim pričama, pomiču se Read more.
Avyakta Couture
“Da bi bili neodoljivi morate biti drugačiji” –Coco Chanel- Biti prepoznat od kreativnih ljudi koji rastu kroz učenje, inovativnost i Read more.
Arapski centar
Kako jednom netko mudar reče: ” Arapski centar, we think this is the beginning of a beautiful friendship. “ Velika Read more.

Odgovori