Avyakta Couture

“Da bi bili neodoljivi morate biti drugačiji” –Coco Chanel-

Biti prepoznat od kreativnih ljudi koji rastu kroz učenje, inovativnost i pronalaženje sebe izvan nametnutih životnih normi, čini nas ponosnima jer se i sami osjećamo iznad svih predrasuda i ograničenja, stoga..
Oriental Fusion Team želi dobrodošlicu sponzoru koji radi, nama najljepše kostime, ali prije svega dobrodošlica prijatelju, AVYAKTA Couture! <3

Udruga za Umjetnost i Kulturu Avyakta je ideja koja je prvotno nastala kao želja šačice kreativnih osoba sa velikom željom za Promjenom Iznutra.
Isprobavanje raznih načina kako pomoći svom bližnjem u pronalasku Sebe van društveno određenih norma i već “utabanog” puta.
Pritom se rodila ideja o Udruzi kako bi i zakonski nastavili svoj put daljnjeg rasta i razvoja te i drugima pokazali kako kroz razne djelatnosti.
Udruga za Umjetnost i Kulturu Avyakta je osnovana u cilju promicanja slobodnog, izloženog, kreativnog i kulturnog izražavanja, te promicanja vrijednosti mladih u društvu u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu sukladno pravnom poretku dotične države.
Udruga sukladno ciljevima udruge djeluje na području volonterstva, duhovne djelatnosti, kulture i kulturne baštine, izvedbene umjetnosti, vizualne umjetnosti, književno nakladničke djelatnosti, interdisciplinarne kulturno-umjetničke djelatnosti i razvojen suradnje
AVYAKTA Couture – The Art of Movement,
Sekcija je dio Udruge koja se bavi jednim od užih područja djelovanja Udruge za lakše ostvarivanje ideja i ciljeva.
Couture – (eng.Imenica) označava ekskluzivne proizvode , unikatne , za odjeću, show program i kućne komade / modni namještaj .
S obzirom da smo Udruga koja se, između ostalog, bavi sa očuvanjem kulturne baštine, izvedbene i vizualne umjetnosti te interdisciplinarne kulturno-umjetnčke djelatnosti – u ovoj sekciji se bavimo proizvodnjom nošnji za razne kulturno umjetničke izvedbene djelatnosti; izložbe ili Izvedbe, organiziramo radionice za proizvodnju istih, radionice restauriranja / prenamjene starih stvari raznim kreativnim tehnikama , radionice preinake odjeće te proizvodimo istu zbog prikupljanja novčanih sredstava kojima ostvarujemo daljnje ciljeve i mogućnost daljnjeg rada i razvoja.

https://www.facebook.com/tanjacostumedesign/?fref=ts

Odgovori