Prvi festival Oriental Fusion Stars je završio

Jasenka Dorčić i Irena Sertić

Jasenka Dorčić i Irena Sertić

Prvi festival Oriental Fusion Stars je završio. Što reći nakon toliko pozitivnih dojmova učesnika i gledatelja, osim, SRCE MI JE PUNO!

Svaki se trud isplatio, svako sjećanje na brige u trenu rukom odnešene, ostaje mi da se potrudim da trajemo. A trajat ćemo dok god ima dobrih i nesebičnih ljudi koji nas podržavaju, kako na sceni, tako i iza i ispred nje.
Veliko ljudsko hvala ORIENTAL FUSION STARS TIMU na svemu što su dali ovih mjeseci u kojima smo se pripremali. Dražen Stopić, Mato Adžić: nema te riječi zahvale za vas osim  . Jasenka Dorčić topla, draga i prelijepa voditeljica programa, Suzana Rede najljepša i originalna polinezijska hostesa, moja prva linija obrane u foajeu, sjajni dečki Ivan Orel Trbusic i Domagoj Leško, Mario Briski koji je bio na nogama u backstageu cijelo vrijeme i ništa mu nije bio problem napraviti, Dubravko-Cico Kosić hvala ti na pomoći i uskakanju gdje god je trebalo i što god sam od tebe tražila… Igor Čulo hvala na svakoj pomoći i očekujemo wow fotke..mislim da te onaj dim nije omeo, nisi se dao . Hvala sponzorima na poklonima kojima ste nam uljepšali večer..mediji, televizije, novine i portali koji ste se potrudili da nas reklamirate, snimate, uzmete izjave i širite riječ o nama HVALA PUNO! Tomaž Visket ti si kralj! Ksenija Visket – Plesna Delavnica Zahir sestro.. imaš moj naklon do poda jer si čovjek i žena kakve nadaleko nema!

prijatelji

Prijatelji i obitelj znate tko ste…ponosna sam što ste moji i što vas imam. Kada sam izlazila na scenu, po prvi put u mom plesnom životu treme nije bilo. Pitala sam se zašto. Da li od umora i brige, pa nisam stigla..ali ne. Shvatila sam sada kada su se dojmovi stišali da ono što me pokreće i ono što će mi dati snage da idem dalje i da trajemo s ovim divnim i uspješnim projektom jest čista LJUBAV, prema plesu i životu i takva podrška od VAS da sam danas najsretnija žena na svijetu!
I za kraj, misao, u mom stilu za sve vas divne moje učesnike, pomagače i publiku: #loveyouall

Ja ne vjerujem u praznovjerje i babe gatare. Vjerujem samo u onu sudbinu koju sami odaberemo. Vjerujem u osobnu karmu. Koju stvaramo iz dana u dan. Slijedeći unutarnji glas. I srce.

Ingrid Divković

2 thoughts on “Prvi festival Oriental Fusion Stars je završio

Odgovori