Sponzori

Oriental Fusion Stars tim zahvaljuje se svim sponzorima i medijskim pokroviteljima na podršci u organizaciji festivala orijentalnih fuzija.

Uz Vas, naša priča ima veću snagu i daje širu sliku o nama, o vama i našim zajedničkim projektima.
Zdravko-S – Zalogajnica
U skrivenom kutu okretišta na Savskom mostu nalazi se kultna zalogajnica s bogatstvom okusa i nemjerljivim osjećajem nekih starih vremena Read more.
AtlasBIOvib – Vlado Tomljenović
Vlado Tomljenović je prije više od 15 godina lansirao primjenu tehnike za namještanje atlasa – prvog vratnog kralješka u Jugoistočnoj Read more.
ARTA PROJEKT
ARTA projekt je inicijativa koja promiče različite vidove kreativnog i umjetničkog izričaja. Kroz predavanja, radionice, događanja nastojimo prikazati artističku raznolikost Read more.
Soul reset
  Kad vam je svega previše, odmorite tijelo i dušu uz Soul Reset tretman. Duboko opuštajući tretmani aromamasaže cijelog tijela Read more.
Gordana Majdak – Spisateljica
BIOGRAFIJA: Gordana Majdak rođena je 1971. godine u Zagrebu. 2013. godine uz potporu Udruge umjetnika Vjekoslav Majer iz Zagreba, izdaje Read more.
Essenta agency
Jedan od naših sponzora i suportera već dugi niz godina je Essenta agencija za web i marketing. Drugim riječima, digitalni Read more.
CKD / Centar za kulturu dijaloga
Centar za kulturu dijaloga-CKD, utemeljen je 2015. godine u Zagrebu kao nevladina udruga kojoj je svrha doprinijeti poboljšanju kulturne i Read more.
Turistička zajednica Grada Zagreba
https://www.infozagreb.hr/ Read more.
Tremolo
  Tremolo je tvrtka za poslovno savjetovanje sa sjedištem u Zagrebu. Bavie se osobnim i organizacijskim razvojem što znači da Read more.
ARTA projekt / NATURA projekt
Sponzor ARTA I NATURA projekt dolazi iz zanimljivog svijeta  u kojem možemo vidjeti, osjetiti i steći mnoga interesantna znanja iz Read more.

Odgovori