AtlasBIOvib – Vlado Tomljenović

Vlado Tomljenović je prije više od 15 godina lansirao primjenu tehnike za namještanje atlasa – prvog vratnog kralješka u Jugoistočnoj Europi i Rusiji i tretirao preko 10 000 ljudi!
Atlas ima veliku ulogu u našem tijelu jer je odgovoran za puno toga poput dovoda krvi u glavu i toka naše životne energije, ali se kod većine ljudi nalazi u iskrivljenom položaju te vrši pritisak na krvne žile i živce.

Iz AtlasBIOvib-a kažu:

“Kao i svaki drugi kralježak, atlas je dio dinamičke cjeline pod raznim mehaničkim, intelektualnim i emocionalnim stresovima.
Nekim ljudima atlas poremeti prisilan, neprirodan položaj sjedenja u uredu, drugima udarac i trzajna povreda u prometnoj nesreći ili pak udarci i padovi u sportu, dok ga ostalima izmjesti emocionalni ili intelektualni stres.
Atlasbiovib metoda podrazumijeva tzv. “higijenu atlasa” održavanjem postignutog stanja redovitom masažom kod kuće, u uredu ili na putu.
Nekoliko minuta masaže tjedno Atlasbiovib masažerom donijet će olakšanje mnogima koji pate od glavobolje, vratobolje i nedostaje im životna energija. Zato, oslonimo se više sami na sebe.”
Mi kažemo, nakon tretmana, svakako ne propustiti jer je osjećaj nakon tretmana predobar!
Dobrodošli i hvala vam na podršci!

Vlado Tomljenović

Mob.: 091 450 0090

 

Odgovori