Studio Polondak

“Umjetnost nije ogledalo stvarnosti, već čekić kojim se oblikuje”
-B.Brecht-

Oriental Fusion Stars Team pozdravlja suportera festivala, umjetnika Krunu Polondaka i jako smo ponosni što se krug ljudi koji su prepoznali poantu naše priče širi na svijet umjetnosti i time zajedno udaramo pečat suradnje, podrške i povezanosti svih segmenata umjetnosti. Njegove radove imaćemo priliku vidjeti u foajeu kulturnog centra u kojem će se održati gala večer OFS festivala.

Kruno Polondak, želimo ti toplu dobrodošlicu!

 

Pejsaži i kolaži Izložba 01.07.2017. – 31.08.2017. Knjižnica Sloboština Kruno Polondak

Kruno Polondak (1967.) bavi se kreativnim poslovima. Napisao je knjigu za djecu “Što sve čini ljudsko tijelo” – ostali rukopisi još čekaju izdavača.

Osim pisanja povremeno, u trenutku inspiracije, slika i kipari. Nakon dvadesetak godina vraća se ciklusu kolaža s motivima pejsaža, istražujući mogućnosti i energiju trganog papira. Trenutno radi na ciklusu kipova od kaširanog stirodura koji prikazuju ljudska stanja i slabosti, a na neki način se nadovezuju na raniji ciklus slika (akril na platnu). Potreba za osobnim izrazom tjera ga na putovanje kroz različite medije. Ovo mu je druga izložba. Samozatajan i nenametljiv, stvara neopterećen kritikom i publikom pretačući trenutne emocije u likovnu inspiraciju. Novije radove možete pogledati na fb profilu Kruno Polondak na koji je ipak (nevoljko) pristao.

http://www.kgz.hr/hr/dogadjanja/pejsazi-i-kolazi/38784#.WbqlP9A0IrZ.facebook

Odgovori